| Razmnozavanje kanarinaca | |
|
+21marko abe NIS stiglic from bosnia Manche saso78 BOŠKO Marsel žalacST Ćira1 Rockstar amani seadriver slaven-g steva318 ACO drazenxp tićar Ivan_Nish paja patak pile trnar 25 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ćira1 Početnik
Broj postova : 10 Registration date : 10.02.2008
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca uto tra 15, 2008 9:03 pm | |
| Hvala na odgovorima sa zakasnjenjem | |
|
| |
Rockstar Početnik
Broj postova : 28 Registration date : 24.03.2008
| Naslov: glosta uto tra 15, 2008 10:54 pm | |
| :lol!: :lol!: :lol!: pozdrav svima kod mene 3 pile danas------------------- muzijak redovno hrani zenku koliko vidim i ovo prvo pile kuham jaje u jutro i popodne pa im dajem salatu jabuku krastavac jel treba jos nesto i na sta da jos obratim paznju hvala pozdrav svima :lol!: :lol!: :lol!: | |
|
| |
Rockstar Početnik
| Naslov: glosta uto tra 15, 2008 11:02 pm | |
| | |
|
| |
paja patak Pričalica
Broj postova : 123 Lokacija : Kraljevo, Srbija Registration date : 12.02.2008
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca sri tra 16, 2008 2:43 am | |
| - Rockstar je napisao/la:
- :lol!: :lol!: :lol!: pozdrav svima kod mene 3 pile danas------------------- muzijak redovno hrani zenku koliko vidim i ovo prvo pile kuham jaje u jutro i popodne pa im dajem salatu jabuku krastavac jel treba jos nesto i na sta da jos obratim paznju hvala pozdrav svima :lol!: :lol!: :lol!:
nemoj krastavac, to stari odgajicvaci daju u fazi mitarenja umesto preparata dodatnih. to nemoj. | |
|
| |
tićar Pričalica
Broj postova : 155 Age : 40 Lokacija : ZADAR Registration date : 12.02.2008
| |
| |
drazenxp Moderator
Broj postova : 99 Age : 47 Lokacija : Split Registration date : 11.02.2008
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca sri tra 16, 2008 10:19 am | |
| | |
|
| |
trnar Početnik
Broj postova : 77 Age : 54 Lokacija : Bitola,Macedonia Registration date : 13.02.2008
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca sri tra 16, 2008 11:40 am | |
| Ljudi,- kako silno pjevaju moji kanarinci 3+1 stiglic.Ujutro je nesnosjivo u stanu,kako su na zidu koji granici sa drugim stanom iz susednog ulaza ne znam do kada ce oni trpeti i tolerisati me.Ujutro pocinju u 6.30.Moram ih negdje skloniti ili produziti im malo noc. na racun noci- uvece, tako sto cu im produziti dan onoliko koliko ga skratim ujutro,bar za pola sata ili za jednog sata,dok komsije se ne probude. Dajte ideje sta ciniti. | |
|
| |
drazenxp Moderator
Broj postova : 99 Age : 47 Lokacija : Split Registration date : 11.02.2008
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca sri tra 16, 2008 11:58 am | |
| Nije problem štiglić, nego kanarinci su preglasni. Meni neugodno kad ulazim u zgradu, na drugom katu sam, a čim uđem u prizemlje čujem svog kanarinca odozgo kako pjeva, odzvanja kroz hodnike. Valjda su susjedi tolerantni Moj savjet ti je; drži muške sa ženkama, ako ih ne uznemiruju na gnjezdu. Neće pjevati, možda vrlo malo. Otkad je moj kanarinac sa ženkom i čuva je i hrani, napokon mogu malo "opustiti bubnjiće" jer za sada ne pjeva. Nisam se nadao da će mi ikad bit drago da tić ne pjeva | |
|
| |
trnar Početnik
Broj postova : 77 Age : 54 Lokacija : Bitola,Macedonia Registration date : 13.02.2008
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca čet tra 17, 2008 12:41 am | |
| Ja zivim u stanu 55 m2.Ukupno smo 5 clana.Ja,zena,sin i kci kao i moj otac,a imam i 8 kanarinaca i jedan stiglic.Uh,zaboravio sam nimfu Nimi.Od kanarinaca imam 1 mozaik Gospodin sa dvije zene(bigamija),jedna zuta lipokromka sa bijelim muzem jedan bakreni koji ima Opal zenku kojoj su mast povadili pa meni prodali,ali jako je lepa pa ne znam sta cu sa nojm,jednu izabel za stiglica za da se okusham u bastardiranju i naravno dva mlada pileta od mozaika i jedno od zute Sve to u 55 m2 u jednpom cosku do prozora pored regala u dnevnoj sobi,svakli dan ciscenje- svaki dan usisivac e to je ljubav,to je pasija. Moram se seliti na balkon,a kako je on na jugozapadnoj strani bojim se lijetnih vrucina koje kad tad dostizu i +45 kod nas,a zimi -28 i moram ga dobro ograditi i osmisliti mada je i on veoma mali,ili u podrum bez svijetla. Drazene kako se ti snalazis u tvom stanu koliko ih imas?Uteshi me nisam valjda jedini... Blago nasim susjedima sa ovim nasim pesnopojcima,od sada ostavljam muskarce kod zenki. Pozdrav. | |
|
| |
paja patak Pričalica
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca čet tra 17, 2008 1:09 am | |
| u dnevnoj sobi ????????????????????????????????????????
najvise moze 3 ptice, mozda bi moglo i 4 ptice ako je dnevna soba veca od 30 m2 | |
|
| |
Rockstar Početnik
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca čet tra 17, 2008 3:27 pm | |
| :lol!: pozdrav svima koliko smiju da stoje rendana jaja u kavezu sat dva ili---------------hvala | |
|
| |
tićar Pričalica
| |
| |
Rockstar Početnik
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca čet tra 17, 2008 5:17 pm | |
| ticar mnogo hvala za pomoc danas sam nasao jedno pile mrtvo neznam zasto i to ono koje se 4 izleglo ova 3 su dobra energicna jel ti imas neku pretpostavku zasto je to tako hvala | |
|
| |
tićar Pričalica
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca čet tra 17, 2008 8:59 pm | |
- ticar mnogo hvala za pomoc danas sam nasao jedno pile mrtvo neznam zasto i to ono koje se 4 izleglo ova 3 su dobra energicna jel ti imas neku pretpostavku zasto je to tako hvala
to ti je sve normalno,kod većeg uzgoja,65%je pravi uspijeh | |
|
| |
paja patak Pričalica
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca pet tra 18, 2008 2:23 am | |
| onda bolje da ima 2-3 dobra pileta ispod jedne zenke
a sta ako i 5 izadje? da li ce ih lepo othraniti, da li ce biti napredni?
ja sam imao kod jedne 5 plodnih, ali sam zajebao stvar jer sam je nalego na 4 jaje, pa onda se peti ispilio sa zakasnjenjem, a guzva u gnezdu i nije preziveo. zato sam sada jednu nalegao tek na peto jaje. 5. dan. tako ima sanse da sve budu dobri podjednako, ako se ispile svih 5. | |
|
| |
tićar Pričalica
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca pet tra 18, 2008 2:50 am | |
| - paja patak je napisao/la:
- onda bolje da ima 2-3 dobra pileta ispod jedne zenke
a sta ako i 5 izadje? da li ce ih lepo othraniti, da li ce biti napredni?
ja sam imao kod jedne 5 plodnih, ali sam zajebao stvar jer sam je nalego na 4 jaje, pa onda se peti ispilio sa zakasnjenjem, a guzva u gnezdu i nije preziveo. zato sam sada jednu nalegao tek na peto jaje. 5. dan. tako ima sanse da sve budu dobri podjednako, ako se ispile svih 5. isto ti je 4 lil 5 dan,ako je on slab onda je slab,i ako se izlegu svi skupa opet će on dobivati najmanje jesti,meni su znala izači 3 pa sutra 2 pa bi opet svi preživili,sve je to do jačine ptića, | |
|
| |
ACO Pričalica
Broj postova : 80 Age : 33 Registration date : 15.02.2008
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca pet tra 18, 2008 1:41 pm | |
| Moja kanarinka opet snjela 3 jajeta 3 dana nakon sto sam joj ubacio muzijaka snjela 1. a nakon toga svaki dan po jedno(dok nije snjela 3) :lol!: | |
|
| |
Rockstar Početnik
| Naslov: glosta pet tra 18, 2008 2:02 pm | |
| :lol!: :lol!: :lol!: pozdrav ova moja zenka se kupa pa ode da lezi na mlade jel to nije malo lose za mlade da se ne prehlade ili-------------------------- pozdrav | |
|
| |
Ivan_Nish Početnik
Broj postova : 34 Registration date : 11.02.2008
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca pet tra 18, 2008 7:35 pm | |
| Nije to strasno,i moja zenka to radi i ne fali mladima nista hvala Bogu Ne sekiraj se zna ona sta je za njih dobro a sta ne,ipak priroda je uredila to Pozdrav | |
|
| |
Rockstar Početnik
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca sub tra 19, 2008 4:15 pm | |
| ljudi kako se mogu dobiti crveni kanarinci kojim parenjem ili treba neka posebna hrana bas mi se svidjaju ------------------ova moja zenka samo lezi na mladima vidim svi su zivi muzijak samo nosi hranu ponekad daje njoj a ponekad je on gura sa gnjezda da se pomakne pa hrani mlade dali je to normalno da on tako hrani ptice jel to ne bi trebala da radi ona da nije ona malo lijena hvala za odgovore pozdrav svima | |
|
| |
tićar Pričalica
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca sub tra 19, 2008 6:32 pm | |
- ljudi kako se mogu dobiti crveni kanarinci kojim parenjem ili treba neka posebna hrana bas mi se svidjaju ------------------ova moja zenka samo lezi na mladima vidim svi su zivi muzijak samo nosi hranu ponekad daje njoj a ponekad je on gura sa gnjezda da se pomakne pa hrani mlade dali je to normalno da on tako hrani ptice jel to ne bi trebala da radi ona da nije ona malo lijena hvala za odgovore pozdrav svima
za crvene moraš nabaviti crvene kanarince,i uz pomoć karotina se dobije jaka crvena boja,bolje da i mužijak hrani kanarince prije će narasti i biti će jači. | |
|
| |
paja patak Pričalica
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca sub tra 19, 2008 9:49 pm | |
- ljudi kako se mogu dobiti crveni kanarinci kojim parenjem ili treba neka posebna hrana bas mi se svidjaju ------------------ova moja zenka samo lezi na mladima vidim svi su zivi muzijak samo nosi hranu ponekad daje njoj a ponekad je on gura sa gnjezda da se pomakne pa hrani mlade dali je to normalno da on tako hrani ptice jel to ne bi trebala da radi ona da nije ona malo lijena hvala za odgovore pozdrav svima
i mi ljudi, pa kad nam neko titra i donosi sve na gotovo, nama je lepo i razmazimo se. tako i kanarinka zasto da se nesto posebno trudi kada ima nekog ko ce umesto nje da odradjuje posao | |
|
| |
Rockstar Početnik
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca ned tra 20, 2008 12:53 am | |
| | |
|
| |
tićar Pričalica
| Naslov: Re: Razmnozavanje kanarinaca ned tra 20, 2008 1:53 am | |
| | |