paja patak Pričalica
Broj postova : 123 Lokacija : Kraljevo, Srbija Registration date : 12.02.2008
| Naslov: Vasa najRadosnija situacija u odgoju kanarinaca............ pon tra 21, 2008 10:07 pm | |
| najlepsi trenutak u odgoju ptica mi se cini da je onaj, kada udjete u prostoriju gde su ptice, i cujete one nezne zvuke novorodjenih malisana, obicno traje do 3-4 dana slican "zvukic" znate da trebaju da izadju iz jaja taj dan, nadate se, i konacno obraudjete, ali se ipak malo iznenadite. eto to je sto me najcesce najvise obraduje, za sada je to u listi lepih prizora broj 1. broj 2.verovatno kada prvi put na rubu gnezda primetite da je poneki izasao, i razmase se krilima prvi put, onako nestabilan i smotan, ali osecamo da je i on srecan kao i mi verovatno. | |
|
drazenxp Moderator
Broj postova : 99 Age : 47 Lokacija : Split Registration date : 11.02.2008
| Naslov: Re: Vasa najRadosnija situacija u odgoju kanarinaca............ sri tra 23, 2008 10:32 am | |
| To ta si rekao je najljepe a jo i doba kad muki mladi počinje sa prvom promuklom pjesmom, onako umiren i oputenog perja, na jednoj nozi na prečki jooj divota.. | |
|
ACO Pričalica
Broj postova : 80 Age : 33 Registration date : 15.02.2008
| Naslov: Re: Vasa najRadosnija situacija u odgoju kanarinaca............ čet tra 24, 2008 3:30 pm | |
| Ja sam imao srecu da cujem kada piste ispod kanarinke! Ali nisam imao tu srecu da ih vidim kako poljecu ili pocinju pjevati! | |
|
paja patak Pričalica
Broj postova : 123 Lokacija : Kraljevo, Srbija Registration date : 12.02.2008
| Naslov: Re: Vasa najRadosnija situacija u odgoju kanarinaca............ čet tra 24, 2008 9:04 pm | |
| na zalost. ali ne ocajavaj, samo budi uporan i trudi se uvek dosta. bice prileke za sve. moji malisani su sada (neki) 2.5 meseca, i preslatki su, propevavaju, uce lda ete i tako dalje. ali sve je to jedan vid zahvalnosti mog ulaganja prema njima. mislim da necu posustajati u ulaganju ni malo. hrana uvek dobra, vitamini minerali, voce povrce, objektat, volijere, letilice, kavezi (tek moram da kupim kaveze)....ulaganja su zaista neprestana, barem u pocetku, i sada je zaista pravi i najlepsi osecaj imati malisane. samo pazljivo i strpljivo, imaces i pevace i letace | |
|
DREZGA Početnik
Broj postova : 6 Registration date : 03.06.2011
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vasa najRadosnija situacija u odgoju kanarinaca............ | |
| |
|